Byggemarked & Trælast

I det lille hyggelige byggemarked finder du alt det, du lige står og mangler.

Vi fører kvalitetsprodukter som vi kan stå inde for, til konkurrencedygtige priser. Udover lagervarer har vi en bred vifte af varegrupper vi skaffer hjem med kort varsel. Byggematerialer og trælastvarer får vi hjem inden kl. 07.00, hvis du bestiller inden kl. 18.00 dagen før og varerne er lagerførte hos Optimera.                                               

I byggemarkedet føres et varesortiment som kan hjælpe dig i projekterne i hjemmet inde som ude både som gør-det-selv-håndværker eller professionel. I byggemarkedet møder du altid personale, som kan rådgive og vejlede dig.

Haveartikler og autotilbehør findes også på hylderne samt gas fra PrimaGaz til alle tænkelige formål.  Er du i det kreative hjørne har vi et bredt udvalg kunstnerartikler samt lidt hobby- og skriveartikler. Fuglefoder fører vi også.

Vi forhandler Rukoprodukter, herunder Rex og Danziger, både låse og nøgler. Desuden tillbyder vi slibning af Rukonøgler og enkelte hængelåsnøgler. Vi omstiller Rukolåse og skifter alle typer låse.

Vi er leveringsdygtige i thermoruder (energiruder) med 5 års totalgaranti og vi skærer 3 og 4 mm. glas til, i alle ønskelige mål. Også acrylglas skæres.

I Byggemarkedet har du direkte adgang til trælasten som lagerfører et bredt udvalg af samtlige brædder til byggeriet inde som ude. Desuden lagerføres samtlige øvrige byggematerialer.Vi er i 2015 blevet godkendt som forhandler af trykimprægneret træ med 20 års garanti.          

Du kan se et udsnit af vores leverandører her

Udstilling af småhuse produceret i tømrerafdelingen, kan ses ved byggemarkedet.

Du er altid velkommen i Byg & Bo, på Oddenvej 187 i Havnebyen – kun 900 m. fra Odden Havn.

Trælasten
Trælasten
Trælasten
Byggemarkedet
Byggemarkedet
Byggemarkedet