Vores Leverndør


I Byg & Bo sætter vi kvalitet i højsædet og har derfor indgået aftaler med de mest anerkendte leverandører indenfor de varergrupper vi forhandler og bruger i vores produktion. 


Værdier


  • Kompetente og Ambitiøse; Vi er konstant i udviklling, så vi er skrape på vores færdigheder og øger løbende vores kompentenceniveau.Vi udfordrer os selv, for at kunne skabe bedre løsninger i høj kvalitet i alt vi leverer.   
  • Tilgængelige og troværdige; Vi bestræber os på altid at være til rådighed. Vi er imødekommende, venlige og lydhør. Vi er til at stole på og vi holder hvad vi lover. Vi er pålidelige og ønsker åben dialog, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser. Vi gør, hvad vi siger, og vi siger, hvad vi gør!
  • Bæredygtig; Vi har fokus på bæredygtighed og forsøger hele tiden at forbedre os på området og tage ansvar, for at reducere klimapåvirkningen, både gennem vores produkter og de løsninger vi tilbyder kunderne. Bl.a. er alt vores træ FSC-mærket

Trælasten.


Mangler du materialer til dit byggeprojekt? Eller skal du bare lige bruge et stykke isolering? Så er du velkommen i trælasten. Selv om vi ikke har faste åbningstider, er man altid velkommen bag ved bygningen i hverdagene 7-15:30, fredage 7-12:30. Der er normalt altid en, der kan hjælpe dig med det, du evt lige står og mangler.


Vil du være sikker på, ikke at gå forgæves, så kan du altid give os et kald på tlf. 59326281. Så kan vi også oplyse, om vi har hvad du mangler, og sørge for der er en, til at tage imod dig.


Trælasten lagerfører et bredt udvalg, af samtlige brædder til byggeriet inde såvel som ude. Desuden lagerføres samtlige øvrige byggematerialer. Vi er i 2015 blevet godkendt som forhandler af trykimprægneret træ med 20 års garanti.


Har du ikke trailer? Så levere vi gerne matrialerne hjem til dig.

Dette koster 50kr, ved levering på Sj. Odde.


Vi tager ikke i mod kontanter, men betaling kan ske via mobil pay eller faktura.

Personale.

Kristiane Nielsen

Tømrermester


Kristiane har overtaget roret i Byg & Bo ApS oktober 2020. Kristiane vll være at møde på værkstedet, hos kunderne og det vil typisk være hende man møder, når arbejde skal besigtiges og tilbud afgives.  


Ansat november 2010

Palle Nielsen

Tidliger indehaver


Palle er den tidligere indehaver af Byg & Bo, og vil stadig kunne mødes engang imellem på værkstedet og ved kunder.


 

Martin Skovgaard

Tømrersvend


Martin kan du møde på værkstedet, men oftest er han ude af huset og udfører projekterne hos kunderne.


Ansat i oktober 2020

 

Tone Nielsen

Bogholderi


Tone tager sig af regnskaberne og de administrative gøremål. 


Ansat i november 2014


 

Bettina Greve

Tømrersvend


Bettina kan du møde på værkstedet, men oftest er hun ude af huset og udfører projekterne hos kunderne.


Ansat i februar 2017

 

Lars Nielsen

Arbejdsmand


Lars møder du på værkstedet, han er den der laver forarbejde til vores hytter, og holder styr på trælastdelen


Ansat i juni 2000

 

Byg & Bo ApS


Byg og Bo har eksitsteret sinden 1976 hvor Palle Nielsen startede som selvstændig, først på hjemme-adressen, men siden 1986 har Byg og Bo liggede på adressen Oddenvejen 187 -midt i Havnebyen.

I 2020 overtog Kristiane Nielsen firmaet, efter at være ansat i 10år. I Byg og Bo laver vi alt slags tømrerarbejde primært i odsherred. Vi er kendte for vores PN-hytter, som kommer vidt omkring, blandt andet har vi levert til anholt. Vi udføre også meget andet tømrerarbejde, f.eks.  tilbygninger, terrasser, udskiftning af beklædning og meget meget mere.