Profil

Profil

Tømrermester Palle Nielsen har arbejdet som selvstændig tømrer siden 1976. Palle har svendebrev fra d. 10. oktober 1968. Hans arbejde startede bl.a. med byggeri af helårshuse efter egne tegninger, samt entrepriser i mange store byggerier i København og omegn, bl.a Værløse-hallerne, Hvissinge-hallen, Mærsk Cargo Center i Kastrup Lufthavn, samt som underentrepenør for EK-Halbyggeri ved flere store halprojekter. Seks huse blev leveret så langt som til England.

Lokalt kan nævnes Willemoeshallen ved Odden Skole i 1982.

Vi har mere end 45 års erfaring indenfor byggeri og står til rådighed med hele denne erfaring i form af rådgivning, så vi i samarbejde med kunden kan få løst opgaven optimalt med hensyntagen til udformning, lovgivning og materialer, i forbindelse med den aktuelle opgave.

Vi løser alle opgaver store som små. Vi er altid opdaterede med de nyeste lovkrav indenfor byggeri og materialer og vi bruger kun fagklært personale som torvholder på vores projekter. 

I 2006 modtog vi Børsens Gazelle, som gives til Danmarks hurtigst voksende virksomheder. 

Byg & Bo samarbejder med pålidelige og dygtige håndværksmestre fra andre brancher, når vi påtager os hovedentrepriser. Vi forhandler kvalitetstræ importeret fra bl.a. Sverige, Finland og Tyskland, købt genenm de mest anerkendte grosister i Danmark.

I byggemarekdet står vi klar til at hjælpe dig med proffesionel rådgivning og hjælper dig gerne med, at finde en løsning til netop dit projekt. Fra byggemarkedet har du adgang til trælasten. Byggemarkedet fungerer som centrum for kommunikation til de øvrige afdelinger i Byg & Bo.  

Læs mere om Tømrer & Maskinsnedkeri og Byggemarked & Trælast 

Værdier

  • Handlekraftige og hjælpsomme; Vi søger løsninger fremfor problemer, deler ud af vores viden og tager initaitiv og ansvar. Vi er fleksible og gør det rigtigt første gang. Vi leverer resultater og kvalitet, yder lidt ekstra og vi løser vores opgaver til tiden!
  • Kompetente og Ambitiøse; Vi er konstant i udviklling, så vi er skrape på vores færdigheder og øger løbende vores kompentenceniveau.Vi udfordrer os selv, for at kunne skabe bedre løsninger i høj kvalitet i alt vi leverer.   
  • Tilgængelige og troværdige; Vi bestræber os på altid at være til rådighed. Vi er imødekommende, venlige og lydhør. Vi er til at stole på og vi holder hvad vi lover. Vi er pålidelige og ønsker åben dialog, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser. Vi gør, hvad vi siger, og vi siger, hvad vi gør!
  • Bæredygtig; Vi har fokus på bæredygtighed og forsøger hele tiden at forbedre os på området og tage ansvar, for at reducere klimapåvirkningen, både gennem vores produkter og de løsninger vi tilbyder kunderne. Bl.a. er alt vores træ FSC-mærket og gennem vores tilskudspartnerskab yder vi tilskud til energiforbedringer af boligen.
  • Mennesker i fokus; Vi har fokus på godt arbejdsmiljø, alle skal føle sig værdsat og respekteret og vores medarbejdere er engagerede og har potentiale. Vi skaber værdi gennem tætte relationer med kunder, leverandører og samarbejdspartnere.   

Samarbejdspartnere

I Byg & Bo ApS er de vigtigt for os, at vi kan levere en høj og ensartet kvalitet når vi påtager os entrepriser som omfatter arbejde der ligger udenfor for vores fag. Derfor har vi i mere end 10 år ikke haft udskiftning i vores vifte af underentreprenører, som vi mener lever op til de samme værdier, som vi har i Byg & Bo Aps og dermed kan bidrage til en høj tilfredshed hos kunden. 

Vi bruger vores samarbjedspartenere på større entrepriser som nybyggeri og tilbygninger, men også på helt små projekter gør vi brug af vores samarbjedspartnere, så vi sikrer at kunden får den helt rigtige løsning udført at faglært arbejdskraft.

Vi påtager os gerne hovedentrepriser og sikrer dig et vellykket byggeprojekt gennem kommunikation, god kvalitet og dygtig arbejdskraft, viden og erfaring. 

Personale

Kristiane Nielsen

Tømrermester

Kristiane har overtaget roret i Byg & Bo ApS pr. 1. oktober 2020. Kristiane vll være at møde på værkstedet, hos kunderne og det vil typisk være hende man møder, når arbejde skal besigtiges og tilbud afgives.  

Palle Nielsen 

Tidligere indehaver

Palle er den tidligere indehaver af Byg & Bo, og vil stadig kunne mødes i byggemarkedet.

Tone Nielsen

Bogholderi 

Tone tager sig af regnskaberne og de administrative gøremål. 

Ansat i november 2014

Hubert

Værksteds- og kontorhund

Hubert er Palles hund. Hubert møder du i byggemarkedet og på værkstedet og måske, når han er med Palle på kundebesøg.

Leverandører

I Byg & Bo sætter vi kvalitet i højsædet og har derfor indgået aftaler med de mest anerkendte leverandører indenfor de varergrupper vi forhandler og bruger i vores produktion. 

Sikkerhedsdatablade er at finde på de enkelte leverandørers web-sider.

Lars Nielsen

Arbejdsmand

Lars møder du på værkstedet og i maskinsnedkeriet. Han høvler vores profiler og arbejder primært på værkstedet.

Ansat i juni 2000

Bettina Greve 

Tømrersvend

Bettina kan du møde på værkstedet, men oftest er hun ude af huset og udfører projekterne hos kunderne.

Ansat i februar 2017

Axel

Værksteds- og kontorhund

Axel er Tones hund. Axel møder du i byggemarkedet og på værkstedet og måske, når han er med Palle på kundebesøg.