Tømrer & Maskinesnedkeri

Vi står til rådighed i forbindelse med alle opgaver – store som små.

Vores tømrerafdeling beskæftiger sig hovedsagligt med vores produktion af PN-Hytten og PN-Konceptet. Men en stor del af vores timer bliver også brugt på nybyg af sommerhuse, tilbygning og renovering, som altid udføres med respekt for eksisterende byggeri, så man ender med en smukt resultat. Vi tager os også af forsikringssager.

På grund af vores mangeårig erfaring, har vi en bred vifte af kompentencer at trække på og vi sørger for altid at være opdaterede.

Vi påtager hos gerne hovedenterpriser, så det er muligt for dig at nøjes med kontakt til én håndværker, når du får udført arbejde der involverer flere faggrupper.  

Døre og vinduer fremstilles på vores maskinsnedkeri, og her kan næsten alt lade sig gøre, ligesom vi selv høvler alle vore profil- og blokhusbrædder og varetager sorteringen af de rå brædder, inden de kommer i høvlen. Det er et rigtig flot produkt du får i Byg & Bo. I produktionen er en meget høj kvalitetskontrol.

Den største maskine vi har på det 250m2 store snedkeri, er en stor Kehele-maskine med seks kuttere. Foruden den har vi fræser, båndsav, afkorter div. høvle m.v..

Er der specielle opgaver, kan vi i de fleste tilfælde hjælpe med en løsning. Få et tilbud.

Vi er altid opdateret med nye lovkrav til byggeri og materialer og vi bruger kun faglært personale som torvholder på vores projekter. Byg & Bo samarbejder med pålidelige og dygtige håndværksmestre fra andre brancher, ved alle typer byggeopgaver, når vi påtager os en hovedentreprise.

Vi forhandler kvalitetstræ importeret fra bl.a. Sverige, Finland og Tyskland. Vi er i 2015 blevet godkendt som forhandler af trykimprægneret træ med 20 års garanti – FT Premium, fra Frøslev Træ og er på nuværende tidspunkt eneforhandler i Odsherred.

  • Vi yder assistance i forbindelse med byggetilladelser
  • Vi er tilskudspartner hos EnergiMidt og giver tilskud til energiforbedringer af boligen udført af os eller af vores underentreprenører. Se hvad der gives tilskud til i standardværdikataloget.     

Sommerhus opført af Byg & Bo ApS
Sommerhus under opførsel
Nybyggeri af sommerhus
Levering af træ
Egeplanker skåret for kunde til bordplade
Levering af træ

PN-Konceptet

PN-Konceptet består af PN-Hytten og PN Redskabshuset.

Læs mere om PN-Konceptet her

Matchende PN-Hytte og PN-Redskabshus
Dør produceret i maskinsnedkeriet af Palle fra de rå planker til færdige resultat
Paradigma, spejlskåret kernetræ til brug i produktionen
Rammer tappes sammen
Vinduesrammer under produktion